Poniedziałek
Placek ziemniaczany z serem halloumi (80g), duszoną cukinia, bakłażanem, pomidorami, papryką, porem oraz cebulą, podawany z sosem szczypiorkowym
Czwartek
100% wołowiny ( 200g ) w bułce Brioche z sałatą karbowaną serem cheddar, ogórkiem konserwowym, cebula, pomidorem oraz sosem do wyboru
Poniedziałek
Placek ziemniaczany z serem halloumi (80g), duszoną cukinia, bakłażanem, pomidorami, papryką, porem oraz cebulą, podawany z sosem szczypiorkowym
100% wołowiny ( 200g ) w bułce Brioche z sałatą karbowaną serem cheddar, ogórkiem konserwowym, cebula, pomidorem oraz sosem do wyboru
baza pomidorowa, szynka, pieczarki, ser mozarella
baza pomidorowa, pepperoni, cheddar
Mozarella, cheddar, gorgonzola, ricotta
Mozarella, bekon, jajko sadzone, pieprz czarny, cebula karmelizowana, oliwa zczosnkowa
baza pomidorowa, nduja, ricotta, miód chilli, mozarella
baza pomidorowa, szynka, ananas, mozarella
baza pomidorowa, szynka parmeńska, bufala, mozarella, rucola
Baza BBQ, kurczak, kukurydza, sos ranch na wierzchu, cheddar
Ser Mozarella, sos pomidorowy z mięsem mielone w stylu Bolońskim
Tatar wołowy – siekany tatar z sezonowanej wołowiny (100g) z jajkiem przepiórczym, dodatkami oraz pieczywem
Śledz holenderski podawany na placku ziemniaczanym z serkiem sushi i sałatką rzymską
Krewetki (7szt) w emulsji winno-maślanej z czosnkiem i grzankami
Żurek na zakwasie z białą kiełbasą, jajkiem, podawany z bagietką korzenną (300ml)
Zupa z zielonymi szparagami, kurcvzakiem i serkiem topionym. Podawane z jajkiem sadzonym, płatkami chilli oraz kiełkami
Domowy rosół podawany z kołdunami wypełnionymi mięsem
Placek ziemniaczany z serem halloumi (80g), duszoną cukinia, bakłażanem, pomidorami, papryką, porem oraz cebulą, podawany z sosem szczypiorkowym
Żeberka BBQ (350g) w sosie Jack Daniel’s z orwanymi ziemiaczkami oraz colesławem
Grillowana sezonowana polędwica wołowa (200g), podawana z szarpanym ziemiakiem z twarożkiem czosnkowym i szczypiorkiem,, do wyboru sos piepszowy lub sos BBQ \ Możliwość wyboru wysmażenia: Rare/Medium/ Well Done
Polędwiczka wiepszoiwa (180g) z puree ziemiaczanymi i sosem borowikowym, podawany z fasolką szparagową
Gicz z indyka (250g) ze szpinakowymi kluskami, marchewką frtancusk, ossem wiśniowym oraz kapustą zasmażaną
Filet z Halibuta (150g) podawany z puree ziemiaczanymi oraz mixem sałat
Marynowawne kawałki kurczaka (250g) w sosie słodko-ostrym w orginalnych azjatyckich przyprawach, serwowane z ryżem basmati
100% wołowiny ( 200g ) w bułce Brioche z sałatą karbowaną serem cheddar, ogórkiem konserwowym, cebula, pomidorem oraz sosem do wyboru
(bez bułki) – 100% wołowiny (200g) z serem cheddar, sałatą lodową, pomidorem, cebulą, pesto bazyliowym oraz sosem miodowo – musztardowym
100% wołowiny (200g) w bułce Brioche z sałatą karbowaną, ogórkiem konserwowym, pomidorem sosem BBQ, boczkiem i serem cheddar
100% wołowiny (200g)/(400g) w bułce Brioche z miksem sałat, pomidorem, cebulą czerwoną, jalapenyo, serem cheddar, boczkiem oraz nachosami. Wszystko oblane sosem serowym, posypane czarnuszką.
Kotlet Beyond (200g) w bułce Brioche z sałatką karbowaną, serem cheddar, ogórkiem konserwowym, cebulą oraz pomidorem. W zestawie jest również sałatka Colesław
100% wołowiny (200g) w bułce Brioche z sałatą karbowaną serem cheddar plackiem ziemiaczanym, bekonem oraz żurawiną. Podawane z sałatką Colesław
Polędwiczki z kurczaka podawane z frytkami oraz surówką z marchwi
rosół drobiowy (250ml) z kawałkami kurczaka oraz marchwią podawane z makaronem dziecięcym
Mini torcik czekoladowy, podawany z sosem wiśniowym oraz gałką lodów
Biszkopt przełożony kremem z mascarpone z dodadkiem amaretto, całość posypana kakaem
prażone kawałki jabłka zapiekane pod kruszonką, podane z gałką lodu i bitą śmietaną
Makaron tagliatelle ze śmietaną, parmezanem, boczkiem, cebulą, pieprzem młotkowym
Kurczak (120 g) na sałacie rzymskiej w sosie śmietanowo - parmezanowym z dodatkiem sriracha, awokado, grzankami oraz pomidorkami cherry
rucola z karmelizowaną gruszką, prażonymi orzechami włoskimi, serem lazur i sosem winegret
Makaron Sepia z owocami morza
Mix sałat z wątróbką drobiową (150g)
(podwójne espresso)
dostępne są wyłącznie na miejscu oraz jedynie dla osób pełnoletnich
Rum 50 ml, Woda gazowana, Limonka, Brązowy cukier , Mięta/ Truskawki
Wódka 20 ml, Gin 20 ml, Rum 20 ml, Teuqilla 20 ml, Sweet & Souer, Coca cola,
50ml Tequila, 25ml Triple Sec, Sweet & Saur
Wodka 40 ml, Likier brzoskwiniowy 20 ml, Sok pomarańczowy 40 ml, Sok żurawinowy 40 ml,
Wódka waniliowa 60 ml Puree z markui 15 ml, Sweet & Souer, Passoa 20 ml, Prosecco 40 ml,
Bourbon 60 ml, Syrop cukrowy 10 ml, 2 dashe angostury,
Bourbon 60 ml, Słodki wermut 30 ml, 2 dashe angostury, Garinsh: zest z pomarańczy,
Whisky 40 ml, Sweet & Souer, 2 dashe angostury, Białko syntetyczne 20ml,
Jim Beam jabłko 40 ml, Sok z limonki 20 ml, Syrop marakuja 10 ml, 2 dashe angostury, Białko syntetyczne 20 ml,
0,33l
0,5l
0,5l piwa pszenicznego
0,33l
40ml/0,5l
40ml/0,7l
40ml/0,5l
40ml/0,5l
40ml/0,5l
0,5l
0,5l
0,5l
0,5l
0,5l
40ml/0,7l
40ml/0,7l
40ml/0,7l
40ml/0,7l
40ml/0,7l
80ml
80 ml
150ml/0,75L
150ml/0,75l
150ml/0,75l
0,75l
Likier orzechowy
40ml/0,7l